Om oss

 

The Vanilla Remedy er en norsk-eid møbel- og interiør leverandør med et sterkt fokus på kvalitet, håndverk og bærekraft. Med et ønske om å tilby en remedie til det alminnelige, har vi som mål å levere et bredere utvalg av unike produkter til våre kunder.

Vi har et omfattende nettverk av dyktige samarbeidspartnere der både lokale håndverkere og sertifiserte produksjonsfasiliteter i nøkkelregioner som Marokko, Storbritannia, Spania og Kina inngår.

The Vanilla Remedy teamet er lettbeint og driftig, og etterstreber å ta bærekraftige beslutninger der mulig. Vi vurderer derfor de økonomiske, sosiale og miljømessige hensynene ved våre produkter og tjenester.

Med erfaring fra smått og stort, fra den solide interiørbutikken på hjørnet til store globale konsern, tar vi med oss kunnskap om kommersiell drift, logistikk, retail, strategi og markedsføring inn i vårt arbeid. Vi anser både leverandører og kunder som gode partnere og vil derfor gjøre vårt ypperste for å levere produkter og tjenester (og kundeservice) vi er stolte av.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.